Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης!!

Με μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε τους ανθρώπους και τους φιλάθλους των «κυανέρυθρων».

Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης
Άλλωστε ο Σάμαρης είχε επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις της ομάδας την Τρίτη και αποχαιρέτησε από κοντά συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο δείχνοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη του προς το σύλλογο που τον ανέδειξε και τον κόσμο που τον αγκάλιασε.

Η δήλωση:

«Πέρασα 3,5 πάρα πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο. Είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα και αγωνίστηκα στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, τον κόσμο της ομάδας και ειδικά τους «Πάνθηρες» που ήταν πάντοτε παρόντες. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την παρούσα διοίκηση της ομάδας, καθώς σε τόσο δύσκολες εποχές, μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο και μου άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ να ξεπεραστούν κάποια από τα προβλήματα με τα χρήματα της μεταγραφής μου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: