Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Λυγίζουν» και οι Supporters!!

Ανοίγουν τον δρόμο στον Δημήτρη Μελισσανίδη και οι Supporters, οι οποίοι προτίθενται να δώσουν τις μετοχές στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε πτώχευση. Μίλησε ήδη με Δέλλα ο «Τίγρης».

«Λυγίζουν» και οι Supporters
Την απόφαση να προχωρήσουν την υπαγωγή της ΑΕΚ σε καθεστώς εκκαθάρισης έχει λάβει ο «πυρήνας» των ενεργών Supporters εν όψει της δικής τους Γενικής Συνέλευσης (μία ημέρα πριν από την Γ.Σ. της ΠΑΕ).

Συγκεκριμένα, κάποια από τα μέλη φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένα να παραμείνουν στην Ένωση και θα προσπαθήσουν να πείσουν και τους υπόλοιπους να προτιμηθεί η λύση της πτώχευσης.

Μάλιστα, προτίθενται να δώσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική, ώστε να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε πτώχευση και να προχωρήσει το πλάνο που έχει ετοιμάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

«Δεν μπορούμε να τραβήξουμε την ομάδα στη Β’ Εθνική, θα πτωχεύσει με μαθηματική ακρίβεια σε τρεις μήνες. Μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να αναστήσει πλέον την ΑΕΚ», είναι η θέση των Supporters.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών φέρονται να έχουν απηυδήσει και επιθυμούν να τα παρατήσουν και ίσως θέσουν τέτοιο θέμα στη γενική συνέλευση της 14ης Μαΐου.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει μιλήσει ήδη με τον Τραϊανό Δέλλα και με δελεαστικές προτάσεις θα προσπαθήσει να κρατήσει κάποιους παίκτες από τον υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: