Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Τρελή» πρόταση Ατλέτικο για Σουάρες!!

Το ποσό των 48 εκατ. ευρώ φέρεται να «πακετάρει» η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τους Άγγλους για τα μάτια του Λουίς Σουάρες, με τη... συνδρομή της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν!
Ο Ουρουγουανός άσος μπορεί να δηλώνει πως θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», οι... σειρήνες της αποχώρησής του ωστόσο καλά κρατούν. Οι «μνηστήρες» αρκετοί, πιο πρόσφατος η Μπάγερν Μονάχου, αλλά στη μάχη της απόκτησής του ετοιμάζεται να μπει όπως όλα δείχνουν και η Αλτέτικο Μαδρίτης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» οι κάτοχοι του Γιουρόπα Λιγκ ετοιμάζουν πρόταση που αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 48 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Σουάρες! Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι όπως επισημαίνεται, στο ποσό αυτό θα έχει σημαντική συνδρομή και η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν!
Πως όμως συνδέονται οι Αζέροι στο deal για τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ; Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι η πολιτειακή κυβέρνηση του Μπακού ξοδεύει δισεκατομμύρια από τα έσοδα που αποφέρει η εξαγωγή του πετρελαίου της χώρας για τη διαφήμισή της σε ολόκληρο τον κόσμο και μέρος αυτής της στρατηγικής ήταν η «χρυσή» χορηγία τον περασμένο Ιανουάριο με τον σύλλογο της Μαδρίτης.
Είναι δεδομένο εξάλλου ότι η Ατλέτικο θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφού οι πιθανότητες παραμονής του Ρανταμέλ Φαλκάο ολοένα και λιγοστεύουν. Ένα πρόβλημα πάντως για τους «ροχιμπλάνκος» θα είναι και το... μεροκάματο του Σουάρες, αφού στη Λίβερπουλ το συμβόλαιό που έχει υπογράψει είναι αρκετά υψηλό, αποφέροντάς του περί τα 5,1 εκατ. ευρώ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: