Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τζαβάι: «Πονάω αισθηματικά»

«Με πληγώνει που χτύπησα. Για το Final 4 δουλεύω όλη την χρόνια. Πονάω περισσότερο αισθηματικά παρά στο πόδι», είπε ο Τζαβάι για τον τραυματισμό του και την πιθανότητα να χάσει το Final 4.

Τζαβάι: «Πονάω αισθηματικά»
Αρκετά στεναχωρημένος εμφανίστηκε ο Νέιθαν Τζαβάι σε δηλώσεις που έκανε αναφορικά με τον τραυματισμό του και την πιθανότητα να χάσει το Final 4 του Λονδίνου.

«Αναρωτιέμαι γιατί τραυματίστηκα και αυτό είναι πολύ σκληρό. Είναι ένα συναίσθημα που δεν έχω ξανανιώσει Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να πετύχουμε. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε. Όταν ο διαιτητής πετάξει την μπάλα για το τζάμπολ, τότε θα αρχίσουν όλα και όλα τα άλλα θα ξεχαστούν. Με πληγώνει που χτύπησα. Για το Final 4 δουλεύω όλη την χρόνια. Πονάω περισσότερο αισθηματικά παρά στο πόδι», ήταν τα λόγια του Αυστραλού σέντερ της Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης στον ένα ημιτελικό του Final 4 του Λονδίνου (10-12 Μαΐου).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: