Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ψηλά στη λίστα ο Μόρας!!

Την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα εξετάζουν «ζεστά» στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας στόπερ μένει ελεύθερος από την Ελλάς Βερόνα και προτάθηκε στο «τριφύλλι».

Ψηλά στη λίστα ο Μόρας
Τα μετόπισθεν θέλουν να ενισχύσουν στον Παναθηναϊκό εν όψει της επόμενης σεζόν.

Εκτός από τον Σωκράτη Φυτανίδη, υπάρχει ένας παίκτης και από το εξωτερικό και στους «πράσινους» προτάθηκε ο Βαγγέλης Μόρας.

Ο 32χρονος αμυντικός της Ελλάς Βερόνα εξετάζεται σοβαρά στο «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Νίκο Νταμπίζα και Δημήτρη Σαραβάκο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως έγινε γνωστό, αρκετοί παίκτες που έχουν μιλήσει στον Παναθηναϊκό θέτουν ως προϋπόθεση να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη, ώστε να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για την περίπτωση του Μόρα. Ο διεθνής αμυντικός έχει μία καλή σεζόν στη Βερόνα, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Serie A.

Μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 33 ματς και έχει πετύχει ένα γκολ, όμως το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μπορεί να συνεχίσει στον σύλλογο της αρεσκείας του.

Η περίπτωση του 32χρονου παίκτη είχε ακουστεί και πριν από ενάμιση χρόνο, όμως δεν είχε προχωρήσει το ενδιαφέρον του «τριφυλλιού».

Οι «πράσινοι» βλέπουν με καλό μάτι το γεγονός ότι είναι Έλληνας, έμπειρος, σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η τριανδρία της ομάδας (Αναστασίου, Νταμπίζας και Σαραβάκος) τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Όσον αφορά το οικονομικό, οι απαιτήσεις του είναι στο πλαίσιο που έχουν θέσει στον Παναθηναϊκό και ο Μόρας φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κλείσει την καριέρα του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: