Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Σιμιτζής: «Ευπρόσδεκτη κάθε επενδυτική προσπάθεια»

Για τα σενάρια που θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη να ενδιαφέρεται για την ομάδα της Καβάλας, προκειμένου να λειτουργήσει ως θυγατρική για τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη σέντρα», ο δήμαρχος της περιοχής, Κώστας Σιμιτζής.

«Εμένα δεν μου αρέσει η ιδέα να λειτουργήσει η ομάδα της Καβάλας ως «προθάλαμος» μίας βεβαίως μεγαλύτερης και ιστορικής, ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στα μάτια μου τουλάχιστον δεν φαίνεται σωστό. Από την άλλη όμως δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης και οι δυνατότητες πολλών ομάδων είναι περιορισμένες, σίγουρα θεωρούμε ότι μία βοήθεια από ένα άτομο σαν τον κ. Σαββίδη θα είναι σημαντική» ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το αν εμπλέκεται ακόμη η οικογένεια Ψωμιάδη με την Καβάλα:

«Φοβάμαι πως εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα Ψωμιάδη. Είναι κοινό μυστικό εδώ στην Καβάλα πως διατηρεί ακόμη κάποιο πακέτο μετοχών, χωρίς ωστόσο να φαίνεται. Από εκεί και πέρα αν κάποιος ενδιαφέρεται για την αγορά μετοχών, είναι λογικό, χωρίς όμως να είναι και το αυτονόητο, να απευθυνθεί στην οικογένεια Ψωμιάδη».

Τέλος για το πως θα του φαινόταν μία ενδεχόμενη εμπλοκή του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με τις επιχειρήσεις της Καβάλας, τόνισε: «Ήδη ο κ. Σαββίδης έχει αγοράσει την ΣΕΚΑΠ, που είναι Ξανθιώτικη εταιρεία και άμεσα συνδεδεμένη με εμάς στην Καβάλα, λόγω των καπνοκαλλιεργειών. Μακάρι να μπορέσει να κάνει και άλλα πράγματα στην περιοχή, Κάθε επενδυτική προσπάθεια, είναι ευπρόσδεκτη».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: