Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Χατζηαποστόλου: «Πρέπει να κάνει συμμάχους ο Ζαγοράκης για να πέσει το κατεστημένο στη Λίγκα»

Για τις πρωτοβουλίες του Θοδωρή Ζαγοράκη με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν μέλος του δ.σ. της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου.

Αρχικά για τη συνάντηση Ζαγοράκη-Σαρρή είπε:

«Θετική είναι η συνάντηση, αλλά πόσο θετικός είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ να ακούσει πραγματικά και όχι με υποκρισία τον Θοδωρή δεν το ξέρω. Ο πρόεδρος νομίζω πως δεν είναι εκεί από την αγάπη των προέδρων των ενώσεων. Οι απόψεις του ενδεχομένως να μην είναι καθάριες και να μην προέρχονται από τον ίδιο. Είμαι επιφυλακτικός, συνεπώς. Είναι θετικό βέβαια που ξεκινάει ο Θοδωρής από τον ανώτατο άρχοντα του ποδοσφαίρου».

Για το αν έχει «τύχες» ο Θοδωρής Ζαγοράκης να γίνει πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ υπογράμμισε:

«Δεν εξαρτάται από αυτόν ούτε από τις ικανότητές του. Ο Ολυμπιακός έχει τις δημόσιες σχέσεις αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να υπάρξει αντιπολιτευτικός λόγος στη Σούπερ Λίγκα, να συγκεντρωθούν κι άλλες ομάδες γύρω του και να ρίξουν αυτό το κατεστημένο. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είναι πρόεδρος της Λίγκας, υπάρχει οργανωμένη ομάδα εκεί που δε θα αφήσει τα ηνία. Πρέπει ο Ζαγοράκης να κάνει συμμάχους και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και επιχειρήματα φυσικά να γίνει πρόεδρος της Λίγκας».

Τέλος, για το θέμα της διαιτησίας είπε:

«Δεν μπορεί να έχει αρθεί η εντοπιότητα μερικώς και ο Σπάθας για παράδειγμα να παίζει τον Ολυμπιακό, είναι άνισα αυτά. Γενικά κάτω τον φοβούνται τον ΠΑΟΚ. Όταν ανέλαβε ο Ζαγοράκης, άρχισαν να αναρωτιούνται κάτω, πόσο 'επικίνδυνος είναι'. Όταν είδα την επιλογή Σπάθα για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, είπα τι επιλογή είναι αυτή. Είναι βέβαια και οι ακραίοι, που πλέον κάνουν τη ζημιά. Παρά το ότι στην ΚΕΔ υπάρχει ένας καλός παράγοντας, ο Θανάσης ο Μπριάκος, οι υπόλοιποι είναι…».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: