Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Αποχωρεί» ο Φέργκιουσον!!

Έτοιμος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail»! Ο Ντέιβιντ Μόγιες φέρεται ως ο επικρατέστερος διάδοχος.

«Αποχωρεί» ο Φέργκιουσον!
Τους τίτλους τέλους της 26χρονης απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ρίξει το φετινό καλοκαίρι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως ισχυρίζεται η «Daily Mail»!

Στο φύλλο της Τετάρτης, υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι η αποχώρηση του Σκοτσέζου προπονητή από την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι… κοινό μυστικό και μάλιστα, με την φιέστα για την κατάκτηση του 20ου τίτλου των «κόκκινων διαβόλων», στο κυριακάτικο ματς με τη Σουόνσι, θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση!

Σύμφωνα, πάντα, με τη βρετανική εφημερίδα, ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι αυτός που θα πάρει το «τιμόνι» της Γιουνάιτεντ στα χέρια του, έχοντας αρχικά για τον πρώτο χρόνο της θητείας του στον σύλλογο, τη βοήθεια του Σερ Άλεξ!

Παρά το γεγονός πως το θέμα έχει πάρει διαστάσεις και η φημολογία κυκλοφορεί ανεξέλεγκτη, δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από τη διοίκηση της ομάδας του Μάντσεστερ, πράγμα που ίσως και να μαρτυρά ότι… όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: