Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ποιος πρόεδρος ετοιμάζει δυναμική επιστροφή;

Έβγαλε και ...ποδοσφαιρικές ειδήσεις το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Ποιος πρώην πρόεδρος ΠΑΕ, που βρέθηκε χθες στο "Παλέ", ετοιμάζει επιστροφή; Ο σκύλος έχει το θέμα!
Ο Δημήτρης Ηλιάδης εμφανίστηκε μόνος του στο Αλεξανδρειο περίπου 45 λεπτά πριν ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις. Απέφυγε να γίνει αντιληπτός από τον κόσμο, γι΄ αυτό και δεν κάθισε στην πρώτη σειρά των επισήμων.
Ωστόσο, μπαίνοντας στη σάλα του Παλέ, τον πρόλαβαν τέσσερις πέντε οπαδοί του Άρη και τον πέρασαν από μία γρήγορη "ανάκριση". Στα ...όρθια. Αλλά ...οπαδική!
"Τι γίνεται με την ΠΑΕ; Θα μπεις;", τον ρώτησαν και ζήτησαν ξεκάθαρη απάντηση. "Θα μπω. Είμαι έτοιμος. Κατεβάζω ψηφοδέλτιο και προχωράω", τους απάντησε με λίγα λόγια και σταράτα. "Θα πούμε πολλά τις επόμενες μέρες, εδώ τώρα είμαστε για άλλο σκοπό", τους υποσχέθηκε ακόμη κι έφυγε...
Ο Ηλιάδης θα ανοίξει τα χαρτιά τους τις επόμενες μέρες. Το περιβάλλον του λέει ότι περιμένει το "άρθρο 99" και σ΄ αυτήν την περίπτωση θα βάλει δικά του 2 εκατομμύρια ευρώ στην ΠΑΕ. Αν αληθεύει αυτό, θα γίνει φαβορί στις εκλογές της 18ης Μαϊου...

 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: