Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Έχει «μυρίσει»… Σάββατο!!

Σε ρυθμούς τελικού κινείται ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και η Αρκαδία γενικότερα. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού.

Έχει «μυρίσει»… Σάββατο
Η αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στα μυαλά των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του, δουλεύουν για να είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι, όπου θέλουν να γράψουν την δική τους ιστορία. Για τον Έλληνα τεχνικό το θετικό είναι πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει, εκτός φυσικά από αυτό του Λαουτάρο Φορμίκα, που είναι άγνωστο πότε θα μπορεί να τον υπολογίσει και πάλι.

Παράλληλα υπήρξε ανακοίνωση και για τα εισιτήρια του τελικού:

Εισιτήρια στην Τρίπολη για τον μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ συνεχίζουν να διατίθενται με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς στους φιλάθλους από το εκδοτήριο της ΠΑΕ στην Πλατεία Άρεως (δίπλα από την είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου) και η διάθεση τους θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαίου από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

Ο φίλαθλος κόσμος του Αστέρα όλες αυτές τις ημέρες έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση των εισιτηρίων, προκειμένου να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Στον ίδιο χώρο γίνεται παράλληλα και η ενημέρωση – διάθεση εισιτηρίων για οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία την ημέρα του τελικού.

Παράλληλα με τη διάθεση εισιτηρίων στην Τρίπολη, συνεχίζεται και η διάθεση εισιτηρίων στην Αθήνα, για τους Αρκάδες της Αττικής στα εξής σημεία:

1.Καφετέρια ΕΘΝΙΚΟΝ τηλ.210-3310576, έξοδος μετρό στην Πλατεία Συντάγματος. Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του τελικού.

2.Καφετέρια CARTONE τηλ.210-3450202, στο Γκάζι- Σταθμός Μετρό (Περσεφόνης και Τριπτολέμου). Από Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου ημέρα του τελικού.

3.Καφετέρια JUST COFFE τηλ. 210-9530100, Λεωφ. Συγγρού 338. Από Τετάρτη 8 Μαΐου μέχρι Σάββατο 11 Μαΐου, ημέρα του Αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: