Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Θέλει να τον απολύσουν ο Μουρίνιο»

Το 88% των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να αναγκάσει τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να τον απολύσει, αφού έχει χάσει την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών του.

«Θέλει να τον απολύσουν ο Μουρίνιο»
Καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχουν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό προκύπτει από την τελευταία δημοσκόπηση της ιστοσελίδα «AS», στην οποία το 88% των οπαδών της «βασίλισσας» θεωρεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να αναγκάσει τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να τον απολύσει στο τέλος της σεζόν.

Μόνο το 12% των χρηστών του διαδικτύου που συμμετείχαν στο γκάλοπ είχε αντίθετη άποψη.

Μέχρι πρόσφατα ο 50χρονος προπονητής είχε τους οπαδούς με το μέρος του, παρότι κάποιοι ελάχιστοι θεωρούσαν λάθος την χρησιμοποίηση του Ντιέγκο Λόπεθ.

Πλέον όλοι περιμένουν να αναλάβει δράση ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ενδέχεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας (το Σάββατο 18 Μαΐου) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης να μιλήσει με τον «εκλεκτό» και να συζητήσουν όλα τα δεδομένα της συνεργασίας τους.

Στην πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του Μουρίνιο μέχρι το 2016 είχε συμφωνηθεί από τις δύο πλευρές αποζημίωση ύψους 10 εκατ. ευρώ και καλύτερους μισθούς για όλους τους συνεργάτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: