Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μόγιες, ο πιθανότερος διάδοχος του Φέργκιουσον

Σύμφωνα με την «Telegraph Sport» ο Ντέιβιντ Μόγιες θα είναι, εντός των επόμενων 24 ωρών, ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 50χρονος προπονητής των «ζαχαρωτών» βρίσκεται από το 2002 στην ομάδα του Λίβερπουλ, χωρίς να έχει πάρει κάποιον τίτλο. Ωστόσο το γεγονός πώς κρατάει την Έβερτον στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, με μικρό μπάτζετ συνήθως, εκτιμήθηκε στην τελική απόφαση που φαίνεται πώς έχει πάρει η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» κατόπιν εισήγησης του ίδιου του Φέργκιουσον.

Μαζί με τον Σκωτσέζο πιθανότητες φέρεται να συγκεντρώνει και ο Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο ο απερχόμενος τεχνικός της Γιουνάιτεντ έχει άριστη γνώμη. Οι δύο συμπατριώτες, πάντως, Μόγιες και Φέργκιουσον είχαν συχνή επαφή στην κοινή τους πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον προπονητή της Έβερτον να έχει αποκαλύψει πώς σε δύσκολες στιγμές πάντα τον συμβουλευόταν. Το ρεπορτάζ της «Telegraph Sport» αναφέρει πώς μέσα στις επόμενες 24 ώρες θ΄ ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία Μόγιες-Γιουνάιτεντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: