Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Φορτσάρει ο «Τίγρης»

Έτοιμος να «τρέξει» τις εξελίξεις στην ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Μελισσανίδης, ο οποίος περιμένει τοποθέτηση των μετόχων της ΠΑΕ και ορισμό εκλογών στην ερασιτεχνική. Το 2015 θέλει να είναι έτοιμο το γήπεδο

Φορτσάρει ο «Τίγρης»
Στην Αθήνα επιστρέφει σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όμως μέσα στις προηγούμενες μέρες δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι συνομιλητές του έχουν καταλάβει πως είναι «φτιαγμένος» με την προοπτική να αλλάξει επίπεδο την Ένωση και να δώσει το έναυσμα για την αναγέννησή της.

Ωστόσο, ο γνωστός επιχειρηματίας περιμένει να γίνουν δύο πράγματα προτού ανοίξει τα χαρτιά του.

Το πρώτο αφορά τη λήψη αποφάσεων από τους ιθύνοντες του συλλόγου για το μέλλον του «Δικεφάλου», αφού ο Νίκος Νοτιάς και οι Supporters δεν έχουν να κάνουν κάτι άλλο από την πτώχευση. Εκτός βέβαια, αν έχουν σχέδιο και κυρίως κάποια εκατομμύρια για τη Football League.

Αν, όμως, δεν έχουν χρήματα να διαθέσουν για την ΑΕΚ (όπως διαπιστώθηκε τα τελευταία χρόνια…) θα πρέπει να αποφασίσουν την πτώχευση της εταιρείας.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την Ερασιτεχνική και τον ορισμό εκλογών. Και εδώ, όμως, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνο και θα ήθελε οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν. Δηλαδή, στις 26 του μήνα.

Είναι γνωστό ότι θα στηρίξει τους Κοτσάτο, Αλεξίου για τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, ενώ έχει ασχοληθεί και με άλλα πρόσωπα που θα συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο που δεν μπορεί, παρά να… επικρατήσει.

Από εκεί και πέρα, ο Μελισσανίδης είναι πανέτοιμος να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς για την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, έχει εξηγήσει τα «θέλω» του σε κατασκευαστικές εταιρείες για το νέο σπίτι της ομάδας και το βασικό έχει να κάνει με τη χωρητικότητά του που θα φτάνει στις 30.000.

Τα χρήματα για την ανέγερση του γηπέδου έχουν σχεδόν εξασφαλιστεί, ενώ θα συνδράμει και η πολιτεία για την κατασκευή αυτού του έργου.

Όπως γράφει η SportDay, πρόθεση του «τίγρη» είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2015.

Αυτό θεωρείται πολύ σημαντικό για την επιστροφή της ΑΕΚ στη βάση της και να συνδυαστεί με την επάνοδό της στη μεγάλη κατηγορία (αν φυσικά την επόμενη περίοδο η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία).

Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ήδη να ασχολείται με το συγκεκριμένο κομμάτι και όλα δείχνουν ότι ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του θα πάρουν το «χρίσμα» για την επόμενη σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: