Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Θέλει Νεϊμάρ ο… Jay-Z!!

Την υπογραφή του Νεϊμάρ θα επιδιώξει να εξασφαλίσει ο γνωστός ράπερ Jay-Z, ο οποίος θέλει να μπει δυναμικά στον χώρο του αθλητικού μάνατζμεντ.

Θέλει Νεϊμάρ ο… Jay-Z
Τελικά αυτό το… παιδί είναι πραγματικά περιζήτητο, όχι μόνο από ομάδες που ρίχνουν… χρυσάφι στα πόδια του, αλλά και από τους διάφορους μάνατζερ.

Ο λόγος για τον Νεϊμάρ, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο «στόχαστρο» του Jay-Z, ο οποίος θέλει να συμφωνήσει να αναλάβει τον βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Σάντος.

Ο γνωστός ράπερ εδώ και λίγο καιρό έχει δημιουργήσει εταιρία που ασχολείται με το αθλητικό μάνατζμεντ και… στοχεύει μόνο σε πολύ μεγάλα ονόματα, αλλά και εξελίξιμους παίκτες, οι οποίοι θα μπορέσουν να γίνουν «αστέρια» του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο Jay-Z λοιπόν θέλει να οπωσδήποτε να υπογράψει με τον Νεϊμάρ, που αναμφίβολα αυτή την περίοδο αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα με πολλές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του. Αν μη τι άλλο ο Jay-Z είναι επιχειρηματίας που ξέρει να εκτιμά την… αξία των πραγμάτων και το κέρδος που μπορεί να του αποφέρουν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: