Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Η μεγάλη μέρα του Τζουζέπε Ρόσι!!

Για πρώτη φορά από την ημέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα, ο Τζουζέπε Ρόσι συμπεριελήφθη στην αποστολή των «βιόλα», κάτι που τον ενθουσίασε, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Η μεγάλη μέρα του Τζουζέπε Ρόσι
Αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα τον περασμένο Ιανουάριο, παρότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Οι άνθρωποι του συλλόγου πίστεψαν στις ικανότητές του και επένδυσαν σε αυτόν, γνωρίζοντας πως θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του την επόμενη χρονιά. Ο Τζουζέπε Ρόσι, όμως, ενδέχεται να προλάβει να πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, αφού για πρώτη φορά συμπεριελήφθη στην αποστολή των «βιόλα» για το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σιένα.

Το γεγονός της κλήσης του, ενθουσίασε τον Ρόσι, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο. «Ήρθα σε επαφή μαζί του μέσω μηνύματος και κατάλαβα πως είναι πολύ χαρούμενος για την κλήση του. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί, έστω και για λίγο, είναι ελάχιστες. Ωστόσο, η παρουσία του στην αποστολή της Φιορεντίνα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης και μακράς περιόδου», σημείωσε ο Παστορέλο.

Αναφορικά με το χρονικό διάστημα που αναμένεται να περάσει μέχρι να δούμε τον Τζουζέπε Ρόσι ξανά στα γήπεδα, ο μάνατζέρ του είναι αισιόδοξος. «Πιστεύω πως από το επόμενο παιχνίδι θα είναι σε θέση να παίξει, έστω και για ένα ημίχρονο. Μέχρι να ολοκληρωθεί το Καμπιονάτο, θα έχει παίξει κάποια λεπτά. Ασφαλώς, όλο το καλοκαίρι θα δουλέψει σκληρά, προκειμένου να επιστρέψει σε πλήρη αγωνιστική δράση την επόμενη σεζόν. Αυτό που έχει σημασία είναι πως τα δύσκολα πέρασαν. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον», υπογράμμισε ο Φεντερίκο Παστορέλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: