Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Πάτησε» Ελλάδα ο Κάρι!!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (7/5) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Ραμέλ Κάρι. Οι πρώτες του δηλώσεις.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Κάρι
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού βρίσκεται –όπως αναμενόταν- από το βράδυ της Τρίτης (7/5) στην Ελλάδα. Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος θα ενισχύσει το «τριφύλλι» για τον τελευταίο στόχο που του απέμεινε φέτος το πρωτάθλημα, «πάτησε» στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο πριν τις 00:00 και τον υποδέχτηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός, γνωρίζω την ιστορία του, τους τίτλους του, ότι έχουν αγωνιστεί μεγάλοι παίκτες και ότι είναι μια ομάδα που κατακτά τρόπαια. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της», δήλωσε αρχικά ο Κάρι.

«Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί σίγουρα έχει βρει τη χημεία της. Θα προσπαθήσω όμως να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Σίγουρα θεωρώ την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα προσφέρει περισσότερα σε άμυνα ή επίθεση, είπε: «Δεν ξέρω… Είναι κάτι που θα αλλάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα, ότι μου ζητήσει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και για τα δύο».

Ο Ραμέλ Κάρι θα διανυχτερεύσει σε ξενοδοχείο και από αύριο (8/5) αφού περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: