Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας!!

Την οδύνη της για το ναυτικό δυστύχημα της Γένοβας, εξέφρασε η διοίκηση της Σαμπντόρια, τονίζοντας πως θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο αποψινό παιχνίδι με την Κατάνια.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της ναυτικής τραγωδίας
Η Γένοβα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από το βράδυ της Τρίτης, όταν εμπορικό πλοίο προσέκρουσε στον πύργο ελέγχου του λιμανιού της πόλης, με τραγικό απολογισμό τρεις επιβεβαιωμένους νεκρούς, τέσσερις τραυματίες, καθώς και δέκα, τουλάχιστον, αγνοούμενους. Το δυστύχημα αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα της πόλης, τη Σαμπντόρια, η οποία εξέφρασε τη λύπη της για τα θύματα, μέσω ανακοίνωσής της στην ιστοσελίδα «Samp News 24».

«Ζούμε δραματικές ώρες, όλοι οι κάτοικοι της Γένοβας. Ώρες αγωνίας, ώρες απελπισίας, για αυτό που συνέβη λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης. Ένα εμπορικό πλοίο προσέκρουσε στον πύργο ελέγχου του λιμανιού, γκρεμίζοντάς τον. Δυστυχώς ο αριθμός των θυμάτων είναι ακόμα άγνωστος. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων θα συνεχιστούν και η Σαμπντόρια προσφέρεται να βοηθήσει με κάθε τρόπο τις Αρχές.

Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε, επιπλέον, να αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κατάνια φορώντας μαύρο περιβραχιόνιο, σε ένδειξη πένθους, καθώς και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα αιτήματα αυτά έγιναν αποδεκτά από την ποδοσφαιρική Λίγκα, την οποία ευχαριστούμε για την άμεση κινητοποίηση και απόφαση.

Τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων
», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης της «Σαμπ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: