Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Το κομμάτι που έλειπε από τον ΠΑΟ ο Κάρι»

Σίγουρος πως ο Ραμέλ Κάρι θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Βασίλης Φραγκιάς, που τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στο ουκρανικό πρωτάθλημα.

«Το κομμάτι που έλειπε από τον ΠΑΟ ο Κάρι»
Παίκτη ικανό να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στον Παναθηναϊκό και… ανάσες σε Διαμαντίδη και Ούκιτς χαρακτήρισε τον Ραμέλ Κάρι ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου είχε αρχίσει τη σεζόν στην Ουκρανία με τη Ντνίπρο και γνωρίζει καλά τον Αμερικανό πρώην γκαρντ της BC Ντόνετσκ.

«Eίναι ένα παιδί που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε στην ομάδα», τόνισε και στη συνέχεια ανέλυσε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του 33χρονου γκαρντ.

«Ο Κάρι μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει. Παίζει με την ίδια άνεση στις θέσεις "1" και "2" και πιστεύω ότι θα πλαισιώσει ως ενδιάμεσος τους Διαμαντίδη και Ούκιτς που έχουν ανάγκη και από ανάσες ύστερα από τόσα πολλά παιχνίδια που έχουν παίξει. Επίσης, διαθέτει την ευρωπαϊκή εμπειρία και νοοτροπία ύστερα από τόσα χρόνια, αλλά σίγουρα άλλες είναι οι απαιτήσεις της Ντόνετσκ και άλλες του Παναθηναϊκού. Ως εκ τούτου ένα ζήτημα το οποίο θα επιληφθεί το τεχνικό τιμ είναι η άμεση προσαρμογή του στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας με στόχο να είναι 100% έτοιμος στα πλέι οφ και κυρίως στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε.

Για τα «όπλα» του Κάρι σε άμυνα και επίθεση είπε: «Είναι εξαιρετικός σουτέρ και αυτό φαίνεται από το ποσοστό που έχει (47,2% έξω από τη γραμμή των 6,75 μ.) ενώ μπορεί να κατεβάσει την μπάλα πολύ καλά, έχει ηρεμία στο παιχνίδι του και είναι πολύ καλός στο πικ εν ρολ. Όσον αφορά στην άμυνα, ο Κάρι είναι εξαιρετικός στην προσωπική άμυνα, αλλά το θέμα είναι να μπει στην ομαδική άμυνα που έχει ο Παναθηναϊκός και στο αγωνιστικό μοντέλο που έχουν οι ‘πράσινοι’. Γενικότερα η προσθήκη είναι ιδανική και μόλις προσαρμοστεί, θεωρώ ότι θα είναι καλύτερος από τον Μπανκς και ο Παναθηναϊκός θα έχει κέρδος από την απόκτησή του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: