Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Κλείνει θέση στους «16»

Την παρουσία της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Τουρκίας θέλει να εξασφαλίσει η Εθνική Νέων, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει την Παραγουάη.

Κλείνει θέση στους «16»
Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Εθνική Νέων, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει την Παραγουάη για την τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου του Μουντιάλ της Τουρκίας (18:00, Eurosport, ΕΡΤ WEB).

Η «γαλανόλευκη» μπορεί και υπό συνθήκες να περάσει και με ήττα στη φάση των «16» της διοργάνωσης, όμως δεν θέλει να μπλέξει με σενάρια και για αυτό τον λόγο τα παιδιά του Κώστα Τσάνα θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα (τέτοιο θεωρείται και η ισοπαλία) κόντρα στην ομάδα της Λατινικής Αμερικής.

Μετά τη νίκη της Γκάνας επί των ΗΠΑ, οι Μεξικανοί - που παίζουν με το Μάλι – έχουν πιθανότητες για την τρίτη θέση, αν όχι θα είναι ουσιαστικά εκτός νυμφώνος.

Σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, πάντως, στον όμιλό μας, δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα και περιπτώσεις κληρώσεων στα πλασαρίσματα, αφού οι ομοιότητες ακόμα και μεταξύ των τερμάτων θα είναι υπαρκτές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καταλήξει στην ενδεκάδα. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη (ή Κωνσταντινίδη), Μπουγαΐδη , Τριανταφυλλόπουλο και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κουρμπέλης και ένας εκ των Μπάλλα, Φουρλάνου με φαβορί τον δεύτερο. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Κολοβός και Γιαννιώτας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντάκος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Γιαννακόπουλος, Μπάλλας, Πέλκας, Λυκογιάννης, Μπακασέτας Ράνος, Κούρος και Γούτας.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Βίκτορ Χένες θα χρησιμοποιήσει τους Μορέα, Μαρέκο, Βαρέδες, Γκόμες, Αλόνσο, Μοντενέγκρο, Αλμιρόν, Ρόχας, Σαναμπρία, Κορέα και Ντομίνγκες. Στον πάγκο θα είναι οι Μπουγάδπο, Βέρα, Ραμίες, Λουσένα, Γκονσάλες, Χιμένες, Ντα Μότα, Μπαλμπουενά, Πέρες και Βιγιαμαγιόρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: