Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δράμπης στο Metropolis: «Ο Άρης θα πετύχει»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νέος γενικός της ΠΑΕ Άρης, Κώστας Δράμπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νέα θέση που αναλαμβάνει: «Έχει μεγάλες ευθύνες η θέση αυτή. Με ήθελε ο Ηλιάδης και η διοίκηση, και τους ευχαριστώ γι' αυτό. Κατευθείαν μπαίνουμε στα βαθιά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το πώς βλέπει τώρα την κατάσταση στον Άρη σε σχέση με την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής: «Από τότε που έπαιζα πέρασαν πολλά χρόνια και έχει βελτιωθεί το κλίμα σε πολλούς τομείς. Είναι σπουδαίες οι εγκαστάσεις, υπάρχουν καταρτισμένοι προπονητές, ένα πολύ καλό αθλητικό κέντρο, και γενικότερα υπάρχουν όλα τα εχέγγυα. Παράλληλα, ο κόσμος είναι πολύ κοντά, όπως πάντοτε ήταν. Έχουμε τα πάντα, όμως το μέλλον του συλλόγου είναι αβέβαιο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Άρης. Θέλουμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή με νέα παιδιά, και πιστεύω θα πετύχουμε γιατί όλα δουλεύουν σωστά».

Για το αν υπάρχει η δυνατότητα ο Άρης να δουλέψει με νέα παιδιά: «Δεν μπορεί καμία ομάδα να δουλέψει αποκλειστικά με νέα παιδιά. Δεν μπορεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής να παίξει μόνος του και να στηριχθεί. Το ιδανικό σχήμα είναι να υπάρχουν νεαροί που θα πλαισιωθούν με έμπειρο κορμό για να μπορούν οι μικροί να στηριχθούν».

Για τις εντυπώσεις του από τον Δημήτρη Ηλιάδη: «Έχει ένα πάθος και ένα πείσμα ζηλευτό ο Ηλιάδης. Παλεύει σα να είναι ο Άρης η δική του επιχείρηση, το δικό του σπίτι. Το τί θα καταφέρει δεν μπορώ να το προδικάσω. Πάντως, είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, δεν είναι τυχαίος άνθρωπος».

Για τον Κώστα Οικονομίδη: Χαίρομαι που ανέλαβε τη θέση αυτή ο Κώστας Οικονομίδης. Έχει πάρα πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στον Άρη».

Τέλος, ο Κώστας Δράμπης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Να ξέρει ο κόσμος πως ο Άρης φέτος θα πετύχει. Είμαι σίγουρος για αυτό και να δείτε πως το μοντέλο αυτό του Άρη θα το ακολουθήσει όλη η Ελλάδα» πηγή: metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: