Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Υπογράφουν Γκαρσία-Λίνο, μένει και ο Ολίσε

Πριν από την πρώτη ανοιχτή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα υπογράψουν ο Γκαρσία και ο Λίνο, όπως ενημερώθηκαν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Παραμένει δανεικός στην Τούμπα ο Ολίσε. Διαψεύδει ο Κάτσε για Μπασίκτας.

Υπογράφουν Γκαρσία-Λίνο, μένει και ο Ολίσε
Δύο παλιές… καραβάνες του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Λίνο, οι οποίοι πέρασαν με επιτυχία όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενημερώθηκαν από τη διοίκηση πως σήμερα θα υπογράψουν τα μονοετή συμβόλαιά του.

Μάλιστα, η μέρα που επιλέχθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μόνο τυχαία δεν θεωρείται, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου να κερδίσουν επικοινωνιακά με τις ανακοινώσεις των ανανεώσεων των δύο πιο αγαπημένων παικτών των οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, o Λίνο θα πάρει περίπου 170.000 ευρώ για την τρέχουσα σεζόν. Όσον αφορά τον Ουγουοανό χαφ, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες (επί του οικονομικού) της συμφωνίας.

Από εκεί και πέρα, δανεικός θα παραμείνει στις τάξεις των Θεσσαλονικέων ο Σεκού Ολίσε. Ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για έναν χρόνο και εκείνος θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Εργκούς Κάτσε, ο νεαρός χαφ δηλώνεις πως «δεν έχω ιδέα για όλα αυτά. Εγώ έκανα διακοπές και την Τρίτη θα είμαι στην προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα και πώς θα γίνω ακόμη καλύτερος, σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εχω σπουδαίους συμπαίκτες δίπλα μου, στο κέντρο και θα κερδίσω πάρα πολλά πράγματα από αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: