Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μιλάμε για ψαγμένη μεταγραφή!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr τη σημαντική μεταγραφική επιτυχία του Ολυμπιακού.

Μιλάμε για ψαγμένη μεταγραφή!
*** Αυτή είναι που λέμε ψαγμένη μεταγραφή. Εννοώ του Βάις στον Ολυμπιακό. Μία μεταγραφή προϊόν σκάουτινγκ. Όχι, βέβαια, ότι έπαιζε το παιδί σε κάποια… άγνωστα πρωταθλήματα. Σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία ήταν το παιδί.

*** Όμως, δεν είναι από αυτές τις περιπτώσεις που λέμε ότι τις ξέρει όλος ο κόσμος. Όπως για παράδειγμα ο Μαλουντά η, ο Γιοβάνοβιτς. Έμπειροι παίκτες, 33-32 ετών, ελεύθεροι κλπ, κλπ. Εδώ μιλάμε για «άλλη» περίπτωση. Για ένα νεαρό Σλοβάκο.

*** Βεβαίως, όσοι τον ξέρουν τον Βάις, τρελάθηκαν από τη χαρά τους, ακούγοντας χθες στον Σπορ Εφ Εμ ότι αυτό τον ακραίο κυνηγό φέρνει ο Ολυμπιακός. Πολύ απλά, γιατί έχουν δει με τα μάτια τους τι εστί Βάις.

*** Όπως ξέρει πολύ καλά τι εστί Βάις κι ο Ολυμπιακός, που ασχολείται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε επίπεδο σκάουτινγκ με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τον παρακολουθούσε από μικρό και είχε πλήρη εικόνα της πορείας του. Το Γενάρη επιχείρησε και τότε να τον πάρει από την Πεσκάρα, αλλά οι Ιταλοί πάλευαν ακόμη για τη σωτηρία τους με σοβαρές πιθανότητες αποφυγής του υποβιβασμού και δεν τον έδωσαν.

*** Και τώρα που βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός, την «έκανε». Τώρα, που η Πεσκάρα έπεσε και ο παίκτης εκμεταλλεύθηκε ειδικό όρο στο συμβόλαιό του κι έμεινε ελεύθερος, αυτόματα με τον υποβιβασμό της ομάδας!

*** Πραγματικά μία μεγάλη ευκαιρία, για μία μεγάλη μεταγραφή…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: