Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Δεν στεκόμαστε στα σενάρια»

Με ζήλο για τη νίκη θα αγωνιστεί η Εθνική κόντρα στην Παραγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο u20 χωρίς να δίδονται σημασία στα σενάρια πρόκρισης επεσήμανε ο Βασίλης Γεωργόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Δεν στεκόμαστε στα σενάρια»
Με ζήλο για τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα η Εθνική κόντρα στην Παραγουάη στο Παγκόσμιο Κύπελλο u20, χωρίς να δίδονται σημασία στα σενάρια πρόκρισης, επεσήμανε ο Βασίλης Γεωργόπουλος στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βασίλη Γεωργόπουλου, βοηθού του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Τσάνα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Αντώνη Καρπετόπουλο

-για τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής και το παιχνίδι με την Παραγουάη:
«Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε τέτοια. Το σημερινό είναι ένα παιχνίδι σημαντικό. Εμείς θέλουμε να παίξουμε με ζήλο για να πάρουμε την νίκη. Σεβόμαστε την αντίπαλο μας την Παραγουάη, αλλά δεν τη φοβόμαστε όπως και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Σίγουρα πάμε για τη νίκη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα τολμώ να προβλέψω ότι θα είναι η ισοπαλία.

Η Παραγουάη είναι μια ομάδα που παίζει για το μηδέν στην άμυνα με πολύ καλούς παίκτες για τις αντεπιθέσεις. Για αυτό και πιστεύω ότι θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι και ενδεχομένως να έχουμε ισοπαλία.

Η Παραγουάη με έχει εντυπωσιάσει με τον τρόπο που αντεπιτίθεται. Και για αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τα παιδιά τα δικά μας έχουν πολύ μεγάλη πίστη για τον εαυτό τους. Έχουνε περάσει από δύσκολες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον είναι πολλοί βασικοί σε ομάδες και έχουν πάντα παράπονο εάν δεν νικούν.

Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στο σημερινό παιχνίδι. Για να προχωρήσουμε για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

-Για τα προηγούμενα ματς:
Το Μάλι ήταν όντως μια δύσκολη ομάδα. Το ματς με το Μεξικό το είχαμε προετοιμάσει γιατί είχαμε πολύ χρόνο. Είχαμε φυσικά και τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: