Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Ο Ισά έπεισε τον Αμαλφιτανό»

Καταλυτικός ο ρόλος του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά στην προσπάθεια απόκτησή του Αμαλφιτανό όπως υποστηρίζουν οι Γάλλοι.

«Ο Ισά έπεισε τον Αμαλφιτανό»
Ο Πιέρ Ισά είναι ο… άσος στο μανίκι του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που καταβάλει για να αποκτήσει τον Αμαλφιτανό!

Νέο δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας, η οποία γνωρίζει καλά τα πράγματα στην Μαρσέιγ, αναφέρεται στο μέλλον του Αμαλφιτανο, αναφέρει ότι πιθανότατα δεν θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της γαλλικής ομάδας και θέτει πιθανότατο προορισμό τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, απέχει αρκετά από την μεγάλη αισιοδοξία η οποία φαίνεται να υπάρχει βάσει των άλλων δημοσιευμάτων του Τύπου (ελληνικού και γαλλικού) που έχουν προηγηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο παίκτης έχει πεισθεί να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Πιέρ Ισα να έχει παίξει το ρόλο του…

Ο Αμαλφιτανό –υποστηρίζει το δημοσίευμα- γνωρίζει πολύ καλά τον Ισά ο οποίος «τον έπεισε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αυτό αναφέρει ότι ο ελληνικός σύλλογος προτίθεται να προσφέρει στον παίκτη μισθό αντίστοιχο με αυτό που έχει στην ομάδα της Μασσαλίας.

Ωστόσο, το γεγονός αυτό δυσκολεύει τα πράγματα, όσον αφορά στο χρηματικό αντίτιμο που θέλει η Μαρσέιγ για να τον αφήσει να φύγει. Αυτό ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα συνεχίζει ότι οι ερυθρόλευκοι αντιπροτείνουν τον δανεισμό του με προοπτική αγοράς του το καλοκαίρι με ένα ποσό αδιευκρίνιστο αλλά σαφώς λιγότερο από αυτό που θέλουν οι Γάλλοι.

Η διοίκηση της Μαρσέιγ όμως δεν φαίνεται «ζεστή» σε αυτό το ενδεχόμενο ειδικά από την στιγμή που ο παίκτης έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας mediafootmarseille καταλήγει με την εκτίμηση – πληροφορίες ότι η διοίκηση της Μαρσέιγ θα αποδεχθεί ακόμη και με 1,5 εκατομμύριο ευρώ για έναν παίκτη που τον έχει πάρει ελεύθερο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: