Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τελευταία μέρα για Κοέλιο

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένουν στην ΠΑΕ Άρης το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Νταβίντ Αγκάνθο ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά και τι θα γίνει με την ανανέωση του Νούνο Κοέλιο.
Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για δύο μεταγραφικούς στόχους του Άρη ώστε να μην θεωρηθούνε μεταγραφές αλλά ανανεώσεις. Τους Νταβίντ Αγκάνθο και Νούνο Κοέλιο.
Ο Ισπανός επιθετικός καλείται να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και ο Πορτογάλος μέσος θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο εκ νέου δανεισμός του από την Μπενφίκα.
Κατά τα άλλα η χθεσινή ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Παπαδόπουλου ουσιαστικά θα πρέπει να ισοδυναμεί και με την μη παραμονή και κατ' επέκταση ανανέωση του συμβολαίου με τον Μανόλη Παπαστεριανό.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας φέρεται να έχει αποφασίσει να μην προχωρήσει από ότι φαίνεται στην ανανέωση του συμβολαίου του όπως και του Γρηγόρη Παπαζαχαρία.
Μία κίνηση που έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με τις απαιτήσεις τους, ενώ η ενδεχόμενη μη παραμονή μέσω ανανέωσης του Κοέλιο θα οδηγήσει σε κίνηση απόκτησης ενός χαφ με τον Νίκο Καλτσά, πρώην της Καλλιθέας, να είναι μεταξύ αυτών που έχουνε προταθεί.
Εν τω μεταξύ στο μεταγραφικό μέτωπο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει να επιμένει πάντα για την απόκτηση του Μιχάλη Μανιά. Του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Football League με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλων Σμύρνης.
Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, δείχνει αποφασισμένος και μάλιστα σύντομα να καλέσει αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων των συμβολαίων τους και ενδεχομένως όπου κριθεί και επέκταση στην χρονική διάρκεια.

Ο λόγος για τους Αγγελούδη, Νταμαρλή, Γιαννίτση, Σουνά, Καραγιάννη, Κοτσαρίδη και τον απόντα Διούδη που είναι στην Τουρκία με την Εθνική U20 συμμετέχοντας στο Μουντιάλ που διεξάγεται.
Με τον τρόπο αυτό θα θελήσει και να τους ντοπάρει ψυχολογικά εν όψει της αγωνιστικής περιόδου που ξεκίνησε χθες. Στην χθεσινή δε ομιλία του στα αποδυτήρια πριν από το ξεκίνημα της πρώτης προπόνησης του Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τονίσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας: "Σας ευχαριστώ όλους όσοι βοηθήσατε πέρσι να σωθεί η ομάδα και να αποφύγει τις περιπέτειες. Σας εύχομαι καλή δύναμη και καλή χρονιά. Σας εύχομαι το καλύτερο, μπορούμε να το πετύχουμε.
Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε έναν τεράστιο σύλλογο, με χιλιάδες κόσμο. Αυτό δεν θέλουμε να το ξεχάσετε ποτέ. Από την πλευρά μας, ως διοίκηση δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε συνεπείς σε ότι αφορά το οικονομικό. Αυτό το υποσχόμαστε. Να σέβεστε τον προπονητή και παλεύετε πάντα για το καλύτερο. Καλή χρονιά σε όλο τον Άρη". sport24 gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: