Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Στον Άρη και επίσημα!!

Ήταν γνωστό, πλέον είναι και επίσημο. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον επόμενο ένα χρόνο θα αγωνίζεται με την φανέλα του Άρη, όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το βράδυ της Πέμπτης.

Στον Άρη και επίσημα
Η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γεγονός για τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο νεαρός μέσος ανακοινώθηκε από τον Άρη για τον επόμενο ένα χρόνο και πλέον, μετά από την θητεία στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Διναμό Δρέσδης.

Στις πρώτες του δηλώσεις, έκανε λόγο για αλλαγή σελίδας στην καριέρα του, ενώ απέφυγε να πει πολλά λόγια. Μάλιστα, την Πέμπτη έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο "Κλ. Βικελίδης".

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο 24χρονος διεθνής ανασταλτικός μέσος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 09/03/1989 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,78 και βάρος 72 κιλά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Διναμό Δρέσδης. Την φανέλα της γερμανικής ομάδας φόρεσε τις δύο τελευταίες σεζόν, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι στέλεχος της εθνικής Ελπίδων, ενώ έχει διατελέσει διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων όσο και με των Νέων. Μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που το 2007 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19».

Μετά τις υπογραφές, ο Γιάννης Παπαδόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη. «Από σήμερα γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο. Όμως, αυτήν την στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: