Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Θέλει Μαρσέιγ ο Αμαλφιτανό»

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ της Μαρσέιγ στην τοπική εφημερίδα της Μασσαλίας, La Provence, ο οποίος τόνισε πως προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει στη Μαρσέιγ.  
Ο Σεμπαστιάν Ομάζ αποκάλυψε μιλώντας στο gazzetta.gr ότι η πλευρά του Αμαλφιτανό έχει δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό, ωστόσο προτεραιότητα για τον ίδιον τον παίκτη είναι να παραμείνει στη Μασσαλία και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού της ερχόμενης Δευτέρας με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ, στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.
«Η πλευρά του Αμαλφιτανό μου ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα του παίκτη είναι να παραμείνει στη Μαρσέιγ και δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ να πάει στον Ολυμπιακό. Τη Δευτέρα είναι η πρώτη προπόνηση της Μαρσέιγ για τη νέα σεζόν και θα συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ομάδας όπου θα συζητήσουν το μέλλον του στον σύλλογο», ανέφερε ο Ομάζ.
Σύμφωνα με τον Γάλλο ρεπόρτερ της Μαρσέιγ στο ραντεβού της Δευτέρας οι «Φωκαείς» θα επαναλάβουν στον Αμαλφιτανό ότι είναι προς πώληση. «Η Μαρσέιγ θέλει να τον πουλήσει, κι αυτό θα του πουν στη συνάντηση της Δευτέρας. Θα ζητήσουν ένα με δύο εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του», πρόσθεσε ο Ομάζ.
Πάντως σύμφωνα με τον Ομάζ, ο Αμαλφιτανό δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ερυθρόλευκοι αποτελούν τη δεύτερή του επιλογή. «Ο παίκτης θέλει να μείνει στη Μαρσέιγ, αλλά θα ζητήσει χρόνο συμμετοχής. Αν δεν του δοθούν αυτές οι εγγυήσεις, τότε θα κοιτάξει την περίπτωση του Ολυμπιακού που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: