Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Δεν δέχονται συνάντηση με Καβάνι στη Νάπολι!!

Καμία ουσία δεν έχει ενδεχόμενη συνάντηση μεταξύ Έντισον Καβάνι και Νάπολι, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου.

Δεν δέχονται συνάντηση με Καβάνι στη Νάπολι!
Ο Εντίσον Καβάνι φέρεται να επιθυμεί τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προκειμένου να συζητήσουν για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» με δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα τόνισε ως τα πράγματα στην περίπτωση του Ουρουγουανού φορ είναι ξεκάθαρα καθώς υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του (63εκατ. ευρώ) για όποια ομάδα ενδιαφέρεται.

«Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να γίνει συνάντηση. Υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του. Όταν έρθει η ώρα που θα φέρει άλλη ομάδα στο τραπέζι 63εκατ.ευρώ τότε δεν θα μπορούμε να τον κρατήσουμε», είπε αρχικά ο Ντε Λαουρέντις και εν συνεχεία αναφερόμενος στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την περίπτωση του Καβάνι τόνισε:

«Μέχρι στιγμής κανείς δεν μας έχει κάνει κάποια πρόταση. Υπήρξε μία επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν σκόπευαν να ανεβάσουν την προσφορά τους. Αν έρθει πρόταση, καλώς, αν όχι τότε ο Καβάνι θα μείνει στην Ιταλία μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ, που τον θέλει πολύ όπως όλοι στη Νάπολι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: