Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Άρχισε το τρέξιμο…!! (vid)

Προτεραιότητα για τον Χουμπ Στέφενς και τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν αποτελεί η φυσική κατάσταση των παικτών, κάτι που φάνηκε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Άρχισε το τρέξιμο… (vid)
Πολλά κιλά ιδρώτα αρχίζουν να χάνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της επόμενης σεζόν υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς.

Στις 8:30 ήταν προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Ολλανδού τεχνικού περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης χωρίς μπάλα, καθώς και ασκήσεις τοποθέτησης σε θέση άμυνας και επίθεσης.

Όλοι οι «ασπρόμαυροι» χωρίστηκαν ανά θέση στο γήπεδο και ακολούθησαν συγκεκριμένες κινήσεις, ανάλογα με την κατεύθυνση της μπάλας.

Ωστόσο, το βασικό μέρος της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στη φυσική κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τους πρώτους… γύρους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το επόμενο ραντεβού της ομάδας, είναι στις 19:30 στην Τούμπα και είναι ανοιχτή για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους εκπροσώπους του Τύπου.

Δείτε το σχετικό βίντεο





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: