Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ο Λάσμε κρίνει τα πάντα!!

Η παραμονή ή όχι του Στεφάν Λάσμε θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού. Παιχνίδι αναμονής από τους «πράσινους». Διακοπές στο… ΟΑΚΑ ο Διαμαντίδης.

Ο Λάσμε κρίνει τα πάντα
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές εκκρεμότητες σε ό,τι αφορά το ρόστερ του, αλλά σχεδόν όλες είναι σε άμεση συνάρτηση με το μέλλον του Στεφάν Λάσμε. Οι «πράσινοι» περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης με τον Γκαμπονέζο σέντερ για να κινηθούν αναλόγως.

Το θέμα δεν έχει κλείσει αρνητικά και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες παραμονής του, αλλά θα χρειαστεί υπομονή και μάλλον από την πλευρά του 31χρονου παίκτη να ρίξει νερό στο κρασί του. Αποδείχτηκε πως ο Αφρικανός δεν έχει στα χέρια του κάποια πρόταση που να αποτελεί διαπραγματευτικό ατού (η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που μάλλον δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά ποτέ για την απόκτησή του, ήδη έκλεισε τον Χάινς και δεν αναμένεται να πάρει κι άλλον σέντερ) κι εφόσον… μετανοήσει θα πρέπει να συζητήσει με τους νταμπλούχους Ελλάδας από μηδενική βάση, καθώς η πρόταση που πλησίαζε το 1 εκατ. δολάρια το χρόνο για διετές συμβόλαιο έχει αποσυρθεί από το τραπέζι.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήδη έχει μία λίστα παικτών που θεωρεί πως μπορούν να καλύψουν τυχόν κενό που θα προκύψει εφόσον ο Λάσμε αποχωρήσει. Ο Γκάνι Λαουάλ είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις, με αυτή του Μάικ Μπατίστ να είναι στα υπόψη αλλά όχι ψηλά.

Από τη στιγμή που θα κλείσει το θέμα Λάσμε ή βρεθεί ο αντικαταστάτης του, στον Παναθηναϊκό απομένουν οι ανακοινώσεις για Διαμαντίδη και Φώτση, αλλά και να ξεκαθαρίσει το μέλλον των Ματσιούλις και Σχορτσανίτη που είναι αβέβαιο. Συν, φυσικά, τις όποιες κινήσεις γίνουν με «επενδύσεις» σε Έλληνες παίκτες μικρής ηλικίας.

Διακοπές στο… ΟΑΚΑ

Την ώρα που όλοι έχουν πάρει τις παραλίες, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δείχνει τον επαγγελματισμό του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κάνει καθημερινά ατομικές προπονήσεις στο ΟΑΚΑ (δεν έχει φύγει ακόμη για διακοπές, αφού η κόρη του δεν έχει καν γίνει 40 ημερών) για να διατηρηθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Δεν είναι κάτι ασύνηθες, αφού και τα προηγούμενα χρόνια, ακόμη και στις καλοκαιρινές του διακοπές σε κάποιο νησί, ο «Μήτσος» δεν άλλαζε τη ρουτίνα του και γυμναζόταν σαν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: