Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

“Να φέρει 3-4 κράχτες ο Σαββίδης”

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας, μίλησε στον “Arena 89.4″ και υπογράμμισε πως ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να κάνει πιο αξιόλογες μεταγραφές, να φέρει 3-4 “κράχτες”, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά, καθ’ ότι με τις ως τώρα κινήσεις που έχουν γίνει δεν βλέπει ότι μπορεί να πάει για πρωτάθλημα η ομάδα, όπως επιθυμεί διακαώς ο ιδιοκτήτης του “δικεφάλου”.
Πιο συγκεκριμένα, τόνισε τα παρακάτω:
Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ αλλά και την αναγκαιότητα να γίνουν σπουδαιότερες κινήσεις: “Από τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ ως τώρα, νομίζω πως κανείς δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο Σκόνδρας έχει δείξει κάποια πράγματα, αλλά γενικώς όλες οι μεταγραφές δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Όταν ο κ. Σαββίδης μιλάει για πρωτάθλημα, πρέπει να φέρει και ανάλογους παίκτες. Έχει να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που έχει πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως πρέπει να φέρει 3-4 παίκτες- κράχτες, που θα κάνουν τη διαφορά. Δε βλέπω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει για πρωτάθλημα με αυτούς τους παίκτες”.
Για το αν θεωρεί τον Χουμπ Στέφενς μεγάλο προπονητή: “Ασφαλώς και είναι μεγάλος και σπουδαίος προπονητής ο Στέφενς. Έχει δείξει τις δυνατότητές του και στην Σάλκε και στην Αϊντχόφεν. Επιβάλλει πειθαρχία, ας ελπίσουμε να το κάνει και στον ΠΑΟΚ”.
πηγή: arenafm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: