Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

«Συγκινητική εμφάνιση από όλα τα παιδιά»

Τα εύσημα στους παίκτες τους για τον τρόπο που πάλεψαν παρά τον αποκλεισμό από την Ισπανία, έδωσε ο προπονητής της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι.

«Συγκινητική εμφάνιση από όλα τα παιδιά»
Το αποτέλεσμα δεν ήρθε, όμως ο Τσέζαρε Πραντέλι εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του κόντρα στην Ισπανία.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός προπονητής έβγαλε σε όλους το… καπέλο του και τόνισε πως ο αποκλεισμός από τον τελικό του Confederations κρίθηκε στην εμπειρία που έχουν δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια οι Ίβηρες.

«Όταν φτάνεις στα πέναλτι, όλα μπορούν να συμβούν. Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση, από την αρχή ως το τέλος, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Η Ισπανία είναι πιο μπροστά από εμάς γιατί έχει δουλέψει πάνω σε τέτοιες καταστάσεις, την ώρα που εμείς ψάχνουμε ακόμα τα πατήματά μας. Βέβαια, στην αποφασιστικότητα, τον χαρακτηρά και την τακτική βελτιωνόμαστε συνεχώς», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι περιβαλλοντικές συνθήκες ήταν δύσκολες, ήταν δύσκολο να έχουμε ενέργεια μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού. Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα συγκηνιτικά ως προς τον τρόπο που αγωνίστηκαν σήμερα. Φυσικά, αφιερώνουμε την εμφάνισή μας στον Στέφανο Μποργκονόβο και την οικογένειά Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: