Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Όλα για τον Σπανούλη!!

Αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Βασίλη Σπανούλη είναι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό μετά την απώλεια του Κάιλ Χάινς. Φουλ για Μαυροκεφαλίδη και τουλάχιστον άλλον έναν ψηλό οι «ερυθρόλευκοι».

Όλα για τον Σπανούλη
Η αποχώρηση του Κάιλ Χάινς, που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας πίκρανε τον κόσμο και τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο… η ζωή συνεχίζεται. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο και ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους.

Προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη. Μετά την απώλεια του Κάιλ Χάινς, η ανανέωση του συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας έχει γίνει ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη, τόσο για επικοινωνιακούς όσο και κυρίως για αγωνιστικούς λόγους. Ενδεχόμενη φυγή και του φυσικού ηγέτη των «ερυθρολεύκων» θα υποχρεώσει την ομάδα να αλλάξει σε πολύ μεγάλη βαθμό τον τρόπο παιχνιδιού της. Το θέμα, πάντως, δεν θα ξεκαθαρίσει πολύ σύντομα. Ο Σπανούλης αναμένεται τελικά την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα και τότε θα συζητήσει με τη διοίκηση ο ίδιος για το θέμα του συμβολαίου του.

Λουκάς και τουλάχιστον ένας ακόμη ψηλός

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Με τη διαφαινόμενη προσθήκη του οι πρωταθλητές Ευρώπης αποκτούν έναν παίκτη δεδομένης αξίας, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και μπορεί να προσφέρει σε δύο θέσεις («4» και «5») της front line.

Από εκεί και πέρα και με δεδομένη την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή (πέρα από τον Πρίντεζη και τον Πέτγουεϊ για τη θέση «4»), αλλά και τις αποχωρήσεις των Χάινς, Άντιτς, Πάουελ και Σερμαντίνι από τη γραμμή των ψηλών, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός ξένου ψηλού και πιθανότατα δύο. Και με τα χρήματα που προόριζαν οι «ερυθρόλευκοι» για τον Χάινς μπορούν να βρεθούν αξιόλογοι παίκτες στην αγορά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάνει μία προεργασία, έχει εξετάσεις με τους συνεργάτες του κάποιες περιπτώσεις, ενώ προτάσεις έρχονται συνεχώς. Πάντως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σε προχωρημένο επίπεδο.

* Εκδικάστηκε χθες από το ΑΣΕΑΔ η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα για τον τρίτο τελικό (-2 βαθμοί, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 27.800 ευρώ). Η απόφαση είναι άγνωστο πότε θα εκδοθεί, αφού το εν λόγω όργανο συνήθως καθυστερεί. Δεν αποκλείεται η ετυμηγορία να έρθει το Σεπτέμβριο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: