Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ντελ Μπόσκε: «Να έχουν δίψα μικρού παιδιού»

Να δείξουν την… δίψα που χρειάζεται στον τελικό του Confederations Cup κόντρα στην Βραζιλία, προέτρεψε τους παίκτες του στην Ισπανία, ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Ντελ Μπόσκε: «Να έχουν δίψα μικρού παιδιού»
Η Ισπανία έφτασε στο τελικό, αλλά ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ξεκαθάρισε πως τώρα, κόντρα στην Βραζιλία, είναι που οι παίκτες του πρέπει να αγωνιστούν με... την δίψα ενός μικρού παιδιού για να κατακτηθεί το τρόπαιο.

Για τον ημιτελικό με την Ιταλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας» ξεκαθάρισε πως ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως την Κυριακή στο «Μαρακάνα» θα αρχίσει μια νέα εποχή…

«Ήταν καλύτεροι από εμάς στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στην παράταση ήμασταν ισάξιοι. Παίζαμε ανοιχτά και μας πλήγωσαν πολύ οι ακραίοι παίκτες της Ιταλίας. Είχαμε λάθος επιλογές, όταν μας πίεζαν, όμως τελειώσαμε το παιχνίδι καλύτερα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ελπίζω στο Μαρακάνα, παρά τις πολλές διακρίσεις των παιδιών, να τους δω να έχουν την… δίψα ενός μικρού παιδιού. Η Βραζιλία έχει μια μέρα ξεκούραση παραπάνω από εμάς, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Είναι πέντε φορές φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές και εμείς μία, αλλά στο «Μαρακάνα» την Κυριακή αρχίζει μια νέα εποχή. Έχουν μια εξωπραγματική ομάδα, οι Νεϊμάρ και Χουλκ είναι φανταστικοί. Έχουμε τρεις ημέρες για να ξεκουραστούμε. Οι παίκτες μου έχουν δώσει τα πάντα μέχρι τώρα, όμως την Κυριακή χρειάζεται το κάτι παραπάνω».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: