Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Οι τρεις... μνηστήρες της Red Bull!!

Οι Κίμι Ραϊκόνεν, Ζαν Ερίκ Βερνιέ και Ντανιέλ Ρικιάρντο είναι οι τρεις επικρατέστεροι αντικαταστάτες του Μαρκ Γουέμπερ.

Οι τρεις... μνηστήρες της Red Bull
Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Μαρκ Γουέμπερ από το πρωτάθλημα της Formula 1 στο τέλος της σεζόν η Red Bull έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του.

Μπορεί οι «κόκκινοι ταύροι» αρχικά να δήλωσαν πως δεν βιάζονται να βρουν τον αντι-Γουέμπερ, ωστόσο σε δηλώσεις του το αφεντικό της ομάδας, Κρίστιαν Χόρνερ, αποκάλυψε τους τρεις… μνηστήρες της θέσης.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν, ο Ζαν Ερίκ Βερνιέ και ο Ντανιέλ Ρικιάρντο είναι οι τρεις πιλότοι που εξετάζει η Red Bull και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας ένας από αυτούς θα πάρει τη θέση του Αυστραλού πιλότου.

«Θέλουμε το πιο γρήγορο δίδυμο και ο Κίμι είναι μία ελκυστική επιλογή. Ακόμη και οι νεαροί, Ρικιάρντο και Βερνιέ, είναι ενδιαφέρουσες επιλογές. Θέλουμε να πάρουμε το χρόνο μας, να αξιολογήσουμε τις επιλογές που έχουμε, αλλά στην πραγματικότητα ο πιλότος που θα αντικαταστήσει τον Γουέμπερ θα είναι ένας από αυτούς τους τρεις. Φυσικά, θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις πιθανές επιλογές που θα είναι διαθέσιμες.

Δεν είμαι σίγουρος για την κατάσταση του Πολ ντι Ρέστα, αλλά όπως είπα και πριν η επιλογή θα είναι ένας από τους παραπάνω», ήταν τα λόγια του Χόρνερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: