Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πραντέλι:"Αφοσίωση και αυτοσυγκέντρωση"

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα κόντρα στο Μεξικό, στην πρεμιέρα της Ιταλίας στο Confederations Cup, εμφανίστηκε ο Τσέζαρε Πραντέλι.

Πραντέλι:
Ο τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» έπλεξε το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι αλλά και του Αντρέα Πίρλο που γιόρτασε την 100η συμμετοχή του στην Εθνική Ιταλίας με ένα γκολ. Ο Πραντέλι στάθηκε και στο υπέροχο συναίσθημα του να βρίσκεσαι στο «Μαρακανά».

«Ασφαλώς και ήμουν εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θ’ αγωνιζόμασταν στο Μαρακανά. Πάντως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Περιμέναμε πως το Μεξικό θα προσπαθήσει ν’ αξιοποιήσει τα δικά μας λάθη και είχαμε προετοιμαστεί. Βρεθήκαμε σε πολύ καλή κατάσταση σωματικά και είχαμε τους παίκτες που ήξεραν ανά πάσα στιγμή τι έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο».

Ο τεχνικός της Ιταλίας αναφερόμενος στον Πίρλο είπε πως «για τον Αντρέα τα λόγια είναι περιττά. Πριν αρχίσει το ματς τον ευχαριστήσαμε (με την αφορμή της συμπλήρωσης 100 συμμετοχών) κάνοντας έναν γύρο αποθέωσης και αποτελεί παράδειγμα για όλους». Όσο για τον Μπαλοτέλι επισήμανε: «Είχε καλό παιχνίδι και δεν ήταν νευρικός. Ήταν συγκεντρωμένος σε όλο το παιχνίδι και αυτό αποδεικνύεται από το γκολ δύναμης και θέλησης που σημείωσε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: