Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Βλέπουν Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό!!

Ως τον κατάλληλο παίκτη που θα καλύψει το κενό του Πέρο Άντιτς, ο οποίος θ’ αποτελέσει παρελθόν, βλέπουν τον παίκτη του ΑΓΟΡ στους «ερυθρόλευκους»

Βλέπουν Πέτγουεϊ στον Ολυμπιακό
Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι υποθέσεις των Σπανούλη (τον θέλει η Φενέρ), Χάινς (για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά στον Ολυμπιακό πέρα από τις ανανεώσεις, θέλουν να προχωρήσουν και σε επιπλέον ενίσχυση. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αποτελεί μια περίπτωση που μάλλον «ψηνόταν» από καιρό και πλέον οι δύο πλευρές βλέπουν αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο συνεργασίας, μιας και οι απαιτήσεις του παίκτη του ΑΓΟΡ, δεν είναι και μεγάλες.

Ο Πέτγουεϊ ήταν από τα πρόσωπα που έκλεψαν την παράσταση στη φετινή σεζόν,με την επικράτηση του στο διαγωνισμό καρφωμάτων του Αll Star Game, με τον τίτλο του MVP που πήρε σε αυτό το ματς, αλλά και με την απίθανη ερμηνεία του στο τραγούδι του Πάνου Κιάμου, «φωτιά με φωτιά» .Αγωνίστηκε σε όλα ματς της φετινής κανονικής περιόδου και σε 29,7 λεπτά συμμετοχής είχε μέσο όρο 15,6 πόντους, 6,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 1,7 μπλοκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: