Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Διαμαρτυριών συνέχεια στη Βραζιλία!!

Οι πολίτες της χώρας του καφέ, στέκονται ενάντιοι στην διοργάνωση του Μουντιάλ από την πατρίδα τους και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας πυκνώνουν με την έναρξη του Confederations Cup

Διαμαρτυριών συνέχεια στη Βραζιλία
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις πριν την έναρξη του εναρκτήριου αγώνα της διοργάνωσης με την Ιαπωνία οι Βραζιλιάνοι στο στάδιο «Μανέ Γκαρίντσα». Μια μεγάλη μερίδα των πολιτών στη χώρα του καφέ, θεωρεί πως τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί και είναι πολλά για την ανέγερση των γηπέδων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του Μουντιάλ, θα έπρεπε να είχαν πέσει για την υγεία, την παιδεία.

Οι πολίτες όταν επιχείρησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο, αποκρούστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση με σφαίρες από καουτσούκ και σπρέι πιπεριού, ενώ έγιναν 29 συλλήψεις.

Πριν από το χθεσινό παιχνίδι, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες για τον πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα, αλλά και για τον ισχυρό άνδρα της ΦΙΦΑ, Ζεπ Μπλάτερ. Μάλιστα την εμφάνιση του έχει κάνει μήνυμα που απευθύνουν Βραζιλιάνοι σε πολίτες από άλλες χώρςς να μην πάνε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξηγώντας τους λόγους.
πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: