Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η μεγάλη βελτίωση έφερε νταμπλ!!

Στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν μέσα στη χρονιά οι παίκτες του μπασκετικού Παναθηναϊκού για να φτάσουν στο νταμπλ, στάθηκαν οι Μπράμος και Ξανθόπουλος

Η μεγάλη βελτίωση έφερε νταμπλ
Ο ομογενής φόργουορντ του «τριφυλλιού» επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει την επόμενη σεζόν να κάνει το παραπάνω βήμα για την Ευρωλίγκα: «Ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής μας βοήθησαν πάρα πολύ όλη την χρονιά. Από ένα σημείο και πέρα καταφέραμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ και να φτάσουμε στο νταμπλ. Όσο για την επόμενη χρονιά θα δουλέψουμε και πάλι πάρα πολύ και στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα» είπε ο Μάικ Μπράμος μετά την φιέστα.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε: «Περάσαμε πολλές δυσκολίες αλλά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο που κατέληξε σε δυο τίτλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό», ήταν τα λόγια του γκαρντ του Παναθηναϊκού που πρόσθεσε αναφορικά με τον Κώστα Τσαρτσαρή: «Μόλις τελείωσε ο τρίτος τελικός τη στιγμή που μας είπαν ότι είμαστε πρωταθλητές, είπα στον Τσαρτσαρή ότι αυτή είναι η στιγμή που ονειρεύεται κάθε παίκτης για να κλείσει την καριέρα του. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί και του εύχομαι ότι καλύτερο από 'δω και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: