Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μουρίνιο: «Έτσι κι έτσι ο Τόρες»

Μέτριες είναι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Φερνάντο Τόρες με τη φανέλα της Τσέλσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο και χαρακτήρισε άδικους όσους δεν εκτιμούν την προσφορά.

Μουρίνιο: «Έτσι κι έτσι ο Τόρες»
Έντονη κριτική για την απόδοσή του έχει δεχθεί ο Φερνάντο Τόρες, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο στάθηκε στο πλευρό του Ισπανού επιθετικού και τόνισε ότι δεν ήταν λάθος η απόκτησή του από την Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη βρετανική εφημερίδα «Mirror»

Για τον Φερνάντο Τόρες και τα όσα ακούγονται για πιθανή αποχώρησή του:

«Ο Τόρες μέχρι στιγμής είναι έτσι κι έτσι. Κάποιος θα περίμενε περισσότερα από εκείνον, λόγω των δυνατοτήτων του και όσα είχε κάνει στο παρελθόν. Επίσης, δεν είναι δεν έχει τόσο άσχημη απόδοση όσο προσπαθούν κάποιοι να πουν. Υπάρχει μια ισορροπία. Κανονικά, σύμφωνα με όσα ακούγονται, θα έπρεπε να πω ότι ήταν τεράστιο λάθος η μεταγραφή του, επειδή δεν έχει αποδώσει όσο περίμεναν»

Για τον αν είχε παρέμβει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς στην προηγούμενη θητεία του στην Τσέλσι:

«Ποτέ, ποτέ κατά τη διάρκεια που ήμουν προπονητής της Τσέλσι ο ιδιοκτήτης δε είχε παρέμβει στη δουλειά του προπονητή, για τις προπονήσεις, την επιλογή της ενδεκάδας και το προφίλ του παίκτη που θέλουμε να αποκτήσουμε. Θέλετε να μάθετε την αλήθεια για τον (Αντρέι) Σεφτσένκο; Ελπίζω ότι το Δ.Σ. του συλλόγου δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό. Θέλαμε να αγοράσουμε τον Σαμουέλ Ετό, αυτός ήταν ο μεταγραφικός μας στόχος. Θέλαμε τον Ετό και ο ιδιοκτήτης ήταν αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον φέρει εδώ. Ήταν ο παίκτης που ήθελα, επειδή ήταν ο μόνος που θα ταίριαζε με τον Ντρογκμπά και θα άλλαζα το σύστημα της ομάδας με δύο επιθετικούς. Στο τέλος μας είπε η Μπαρτσελόνα ότι δεν τον πουλάει σε οποιαδήποτε τιμή. Ο ιδιοκτήτης έκανε τα πάντα για να τον πάρει, αλλά κατέστη αδύνατο. Μετά πήγαμε σε άλλες λύσεις και πήραμε τον Σεφτσένκο. Ήμουν χαρούμενος με εκείνον. Αν κάνεις μεταγραφές 30 ή 40 ή 50 εκατ. ευρώ μερικές φορές υπάρχει το ενδεχόμενο να μην “πιάσουν” . Αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα έκανε τεράστιο λάθος με την απόκτησή του. Απλώς δεν προσαρμόστηκε εδώ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: