Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Έρχεται αύριο ο Γκαλέτι, κοιτάει Αποστολόπουλο!

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στον ΟΦΗ, ο οποίος παράλληλα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου.

Έρχεται αύριο ο Γκαλέτι, κοιτάει Αποστολόπουλο
Μια… ανάσα από την υλοποίηση μιας ηχηρής μεταγραφής βρίσκεται η διοίκηση του ΟΦΗ, η οποία έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είπε «ναι» στην πρόταση του Μάνθου Πουλινάκη και αύριο θα είναι στο Ηράκλειο για τις υπογραφές.

Από το 2010, όταν ακόμα ήταν στον Ολυμπιακό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο νεφρό και τον περασμένο Οκτώβριο υποβλήθηκε σε σχετική μεταμόσχευση.

Πριν από λίγο καιρό κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα και, μάλιστα, έκανε προπονήσεις στην Εστουντιάντες Λα Πλάτα, αλλά ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο δίστασε να τον εμπιστευθεί και ο ΟΦΗ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην πλούσια καριέρα του.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου για τους Ηρακλειώτες, οι οποίοι είχαν ήθελαν να αποκτήσουν τον 21χρονο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο.

Το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς ενισχύονται με τον Γιάννη Σκόνδρα, θεωρούν στον ΟΦΗ πως θα παίξει σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του Αποστολόπουλου.

Την ίδια ώρα, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ηράκλειο ο Χουάν Μουνάφο.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: