Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι την αποχώρηση τριών παικτών (συν τη δεδομένη εδώ και καιρό του Σταφυλίδη) και τον ίδιο δρόμο είναι πιθανό ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες το προσεχές διάστημα.

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου
Εκτός της μεταγραφικής ενίσχυσης στην οποία αναμένεται να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ, μοιραία θα προκύψουν και αποδεσμεύσεις.

Ο Σταφυλίδης -όπως ήταν δεδομένο- με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας, αποχώρησε για χάρη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ σήμερα έγιναν γνωστές άλλες τρεις αποχωρήσεις: των Φωτάκη, Έτο και Κουμάλο.

Ωστόσο στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχουν κι άλλα ανοικτά ζητήματα. Τα συμβόλαια των Ρομπέρ και Χακόμπο έληξαν και πρέπει να παρθεί κάποια απόφαση για το μέλλον τους. Όπως επίσης και για τους Ολίσε, Σίλντενφελντ, Καμαρά που στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται ο δανεισμός τους.

Για τους δύο πρώτους υπάρχει διάθεση για ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ από τους δανεικούς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνει κίνηση για παραμονή του Καμαρά.

Για τις επόμενες κινήσεις της διοίκησης φυσικά θα παίξει καταλυτικό ρόλο η άποψη του Χουμπ Στέφενς, που σύντομα αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά του ως νέος τεχνικός της ομάδαςπηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: