Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πυρ και μανία ο Χάβος!!

Έξαλλος με την διαιτησία εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο τεχνικός του Παναιτωλικού

Πυρ και μανία ο Χάβος
Ο Μάκης Χάβος ήταν φανερά εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον «Γηραιό» και δεν θέλησε να μιλήσει πολύ, αρνούμενος ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις. «Ηρθα στη συνέντευξη Τύπου σεβόμενος τους θεσμούς, τους δημοσιογράφους του Αγρινίου και της Θεσσαλονίκης. Δεν θα δεχτώ ερωτήσεις. Το μόνο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια στην ελληνική διαιτησία. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι εμείς οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε ο τεχνικός του Παναιτωλικού.

Από την πλευρά του ο Σίνισα Γκόγκιτς έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, ενώ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Παναιτωλικό, ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει για το δικό του μέλλον. «Πιστεύω σήμερα ότι τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν μέλλον μπροστά τους. Το δείξαμε εκεί που κανείς δεν μας υπολόγιζε ότι έχουμε ποιότητα και δεν τα παρατάμε. Αξίζουν αρκετά συγχαρητήρια γιατί είχαν πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σήμερα, παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που για μένα έχει το ποιοτικότερο ρόστερ και να μην ξεχνάμε ότι παίξαμε χωρίς επτά βασικούς. Οσοι έπαιξαν τίμησαν την φανέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: