Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλά ρε, με τον Σκόνδρα θα χτυπήσεις τον Ολυμπιακό;

Ο Γιώργος Μύρτσος επιστρέφει "φορτωμένος" στον sportdog και τα χώνει για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ! "Να πάρουνε Τζιμπούρ και Μανιάτη από τον Ολυμπιακό"! Οι μεγάλες ομάδες θέλουν μεγάλους προπονητές και μεγάλους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να μπει σε κανέναν όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορεί να παίρνει παίκτες σαν τον Σκόνδρα, που για μένα δεν έχει δείξει και τίποτα. Τι περισσότερο έχει ο Σκόνδρας δηλαδή από τον Κωνσταντινίδη ή τον Αποστολόπουλο;
Για να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να πας να φέρεις παίκτες από την ευρωπαϊκή αγορά και το ποιοι θα είναι αυτοί να το αποφασίσει ο προπονητής, όχι οι μανατζαραίοι και οι δημοσιογράφοι. Τώρα από την ελληνική αγορά δεν υπάρχουν παίκτες που μπορείς να πάρεις και να κάνεις τη διαφορά, άντε μόνο από τον Ολυμπιακό.
Πήγαινε πάρε τον Τζιμπούρ που είναι ο καλύτερος επιθετικός τους! Τέτοιους παίκτες θέλει ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει και ο Μανιάτης που τον έχουν αμυντικό χαφ, αλλά παίζει για δεξί μπακ. Δεν υπάρχουν άλλοι στην Ελλάδα γι΄ αυτό θα πρέπει να ψαχτούν στην Ευρώπη για παίκτες.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: