Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σνάιντερ: «Δεν πάω στην Τσέλσι»

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να τον θέλει σαν... τρελός στην Τσέλσι, ωστόσο ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στην Γαλατάσαραϊ.

Σνάιντερ: «Δεν πάω στην Τσέλσι»
Πιστός στην Γαλατάσαραϊ δηλώνει ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Με την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι, πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επιθυμία του Πορτογάλου να συνεργαστεί ξανά με τον Ολλανδό άσο, αφού είχαν συνυπάρξει με μεγάλη επιτυχία στην Ίντερ.

Ήδη το πρωί της Κυριακής, αγγλικά Μέσα έκαναν λόγο για... απαίτηση του «special one» να ντυθεί στα μπλε ο παίκτης.

Ωστόσο, ο 28χρονος φρόντισε να βάλει... φρένο, τονίζοντας πως δεν θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία, αφού αισθάνεται υπόχρεος απέναντι στην νυν ομάδα του.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Ζοσέ Μουρίνιο και μου άρεσε πολύ όταν ήμασταν στην Ίντερ, αλλά δεν μπορώ να αφήσω την Γαλατάσαραϊ και τους οπαδούς της. Αγαπώ την Κωνσταντινούπολη. Έχω ήδη γνωρίσει μια νέα χώρα, μια νέα κουλτούρα και δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη μου στην ομάδα. Ο σύλλογος έχει προσδοκίες από εμένα. Η διοίκηση δούλεψε πολύ σκληρά για να με φέρει στην ομάδα και τους έχω υποχρέωση. Δεν μπορώ να πάω κάπου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Σνάιντερ στην τουρκική Milliyet Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: