Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Αυτός ξετρέλανε τον Στέφενς!!

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ γυάλισε στον Ολλανδό τεχνικό και ποιους παίκτες της Σάλκε του θύμισε; Ο σκύλος πέρασε μια βόλτα έξω από την Τούμπα και έβγαλε λαβράκι! Εμείς εδώ στον σκύλο δεν ξέρουμε αν ο Στέφενς θα αναλάβει τελικά τον ΠΑΟΚ, μιας και οι επίσημες ανακοινώσεις αργούν. Μπορεί το θέμα να είναι και τυπικό, αλλά τα λεφτά που ζητάει ο Ολλανδός είναι πολλά. Ο Στέφενς θέλει 2 μύρια μαζί με το τιμ του και ο Σαββίδης παρουσιάζεται έτοιμος να του τα δώσει. Για να δούμε…

Αυτό που έμαθε ο σκύλος, πάντως, και είναι γκαραντί πληροφορία, έχει να κάνει με τον παίκτη του ΠΑΟΚ που έχει γυαλίσει ήδη στον έμπειρο προπονητή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο Στέφενς αυτές τις μέρες έχει δει αρκετά στιγμιότυπα από τους φετινούς αγώνες του ΠΑΟΚ και έμεινε εντυπωσιασμένος από το ταλέντο του πιτσιρικά. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία στους συνεργάτες του γιατί ο Πέλκας δεν πήρε περισσότερες ευκαιρίες από τους προπονητές του.

Ο Ολλανδός θεωρεί ότι ο Πέλκας έχει πολλά προσόντα και πως πρέπει να αξιοποιηθεί από τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφενς δουλεύει, άλλωστε, με τους πιτσιρικάδες, οπότε να περιμένετε, αν αναλάβει τον Δικέφαλο, να βασιστεί στα ταλέντα της ομάδας και σίγουρα στον Πέλκα που τον έχει γοητεύσει.

Ο σκύλος έμαθε και κάτι ακόμα, όμως. Το "δεκάρι" του ΠΑΟΚ θύμισε στον Στέφενς δύο παίκτες που είχε στη Σάλκε. Ο ένας είναι ο 17χρονος Μαξ Μέγιερ και ο άλλος είναι ο 22χρονος διεθνής Γερμανός Χόλτμπι, που πήρε μεταγραφή στην Τότεναμ. Αν μη τι άλλο, λοιπόν, το έμπειρο μάτι του Στέφενς διέκρινε πολλά προσόντα στον νεαρό Πέλκα και μένει να δούμε αν ο μικρός θα δικαιώσει στο μέλλον τον μπαρουτοκαπνισμένο τεχνικό.

 
πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: