Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Σκληρός ο Στέφενς»

Το προφίλ του  Χούμπ  Στέφενς  αναφέρθηκε στον «ARENA FM 89,4» ο Βασίλης Πλιάτσικας, καθως συνεργάστηκαν στην Σάλκε. Ο έλληνας διεθνης ποδοσφαιριστής στάθηκε στον τρόπο προπόνησης του ολλανδού τεχνικού αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αρέσκεται να αγωνίζεται.
Συγκεκριμένα ο έλληνας μέσος είπε χαρακτηριστικά:
Για τον Στέφενς: «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Έδωσε τα διαπιστευτήρια του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στις δύο χώρες που φημίζονται για τις ακαδημίες. Συνεργάστηκα για ένα μικρό χρονικό διάστημα μαζί του. Σε θέματα πειθαρχίας πρέπει να είναι σκληρός για να κρατάει τα ισορροπίες. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο και στην Αϊντχόφεν και στη Σάλκε έδειξε ότι του αρέσει. Παίζει με 4-3-3,  θέλει 2 παίκτες στα άκρα για να δημιουργούν ρήγματα στις άμυνες. Θα βρει παίκτη να είναι τεχνικά καλός και να σκοράρει.  Οι παίκτες που παίζουν μπροστά θα πρέπει να κάνουν και άμυνα όπως ο Φαρφάν. Στη Σάλκε είχε τον Χούντελαρ που  δεν κινούνταν έξω από τη περιοχή, κι αυτό το στυλ το έχει ο Αθανασιάδης.  Δεν ξέρω τι θέση θα βάλει τον Σαλπιγγίδη. Μπορεί όμως να θέλει να παίξει με άλλο σύστημα στον ΠΑΟΚ.  Κάνει μια τελείως διαφορετική προπόνηση, όταν γίνεται στο εξωτερικό. Του αρέσει να δουλεύει πολύ. Γενικά, κάνει  αρκετή ώρα προπόνησης  αλλά σε θέματα πειθαρχίας είναι αυστηρός. Έχει παίξε ποδόσφαιρο και ξέρει και το σκεπτικό του ποδοσφαιριστή. Στη Σάλκε πιστεύω ότι ο αγαπημένος του ήταν ο Κυριάκος ο Παπαδόπουλος, οπότε θεωρώ ότι θα κοιτάξει να βρει παίκτη με αυτά τα στοιχεία.
Για το μέλλον του: «Εγώ τώρα είμαι ελεύθερος, τέλειωσε το συμβόλαιο μου με τη Σάλκεε.  Νομίζω ότι θα πάω σε άλλη χώρα. Είμαι ευχαριστημένος από αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό».
Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να περιμένουν, οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο. Δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται πολύ υπομονή. Στους παίκτες  εύχομαι υγεία πάνω από όλα και να προετοιμαστούν  για σκληρή δουλειά.  Ο Στέφενς είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην  ιστορία της Σάλκε. Σίγουρα ξέρει τι θα πει να διεκδικεί τίτλους».
πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: