Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο “ατακαδόρος” Στέφενς!!

Μετά από τόσα χρόνια που έχει περάσει στα διάφορα γήπεδα, είναι λογικό ο Χουμπ Στέφενς να περηφανεύεται για τις δικές του ατάκες, που πέρασαν στην ιστορία.
Διαβάστε 10 από τις πιο ενδιαφέρουσες, που ξεστόμισε κατά το παρελθόν:
1.«Δεν είμαι ο… κανένας. Είμαι ο προπονητής της Σάλκε!»
2. «Θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στο Αϊντχόφεν μετά από πέντε εβδομάδες. Την Κυριακή θα δω τηλεόραση. Πρώτα θα παρακολουθήσω Φόρμουλα 1, μετά γερμανικό και ολλανδικό ποδόσφαιρο.  Ελπίζω παρόλα αυτά να χαρούν που θα είμαι πάλι στο σπίτι. Τουλάχιστον ξέρω έναν που θα το κάνει: Ο σκύλος μου».
3. «Ήταν μία διαφορά απόψεων όπου κάποια στιγμή κατέληξε σε κάτι πιο θορυβώδες!» (Ο Χουμπ Στέφενς σε ερώτηση για το αν πιάστηκε στα χέρια με τον βοηθό του).
4. «Είμαι εντελώς εύκολος άνθρωπος αλλά και πολύ δύσκολος. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να κερδίσω. Όμως αν οι γύρω μου δεν προσπαθούν το ίδιο τότε υπάρχει περίπτωση να γίνω λίγο… θορυβώδης».
5. «Το μηδέν πρέπει πάντα να υπάρχει».
6. «Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξε μία περίοδος όπου νόμιζα ότι παίζει μία ομάδα ηλικιωμένων απέναντι σε μία ομάδα σχολική. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά».
7. «Θέλω να προσκαλέσω την Ντόρτμουντ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Έτσι θα έχω πάντα σίγουρους βαθμούς»
(Ο Χουμπ Στέφενς πριν την μετακίνηση του στην Αϊνχτόφεν αναφέρθηκε στη Ντόρτμουντ από την οποία όχι μόνο δεν είχε ήττα, αλλά σημείωσε 12 νίκες!)
8. «Από την μεσαία μας γραμμή ήρθαν λίγα πράγματα. Από πίσω ήρθαν λίγα πράγματα. Και μπροστά επίσης λίγα…»
9. «Καλύτερα να χάνω μία φορά και να κερδίζω την επόμενη εβδομάδα, από το να έχω δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Έτσι θα έχω τρεις βαθμούς αντί για δύο» (Ο Χουμπ Στέφενς μετά από ήττα με 1-0).
10. «Αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο. Πάντα σου δίνεται και δεύτερη ευκαιρία»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: