Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καθάρισαν τους Λάτιν Πρωταθλητές οι Ισπανοί!!

Η Ισπανία καθάρισε την πρωταθλήτρια της Νότιας Αμερικής με 2-1, Ουρουγουάη και μπήκε με το δεξί στο Confederations Cup

Καθάρισαν τους Λάτιν Πρωταθλητές οι Ισπανοί
Επτά παίκτες της Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκαν βασικοί, με τους Σολδάδο, Κασίγιας, Ράμος και Αρμπελόα να είναι οι μόνοι από άλλες ομάδες. Από την άλλη οι Ουρουγουανοί ξεκίνησαν με επιθετικό δίδυμο τους Σουάρες και Καβάνι.

Ένα σουτ του Πέδρο που βρήκε στον Λουγκάνο και ξεγέλασε τον Μουσλέρα, περίπου στο 20ο λεπτό ήταν εκείνο που έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά των φούριας ρόχας. Δώδεκα λεπτά αργότερα μια εντυπωσιακή πάσα του Φάμπρεγας βρήκε στην κατάλληλη θέση τον Σολδάδο που έκανε το 2-0. Στο 38ο λεπτό η Ισπανία έχασε νέα ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Πικέ, βρήκε σε ετοιμότητα τον Μουσλέρα.

Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί μέχρι το 65ο λεπτό κράτησαν την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και είχαν κάποιες ακόμα καλές στιγμές με τους Ινιέστα και Πέδρο. Σταδιακά οι Ουρουγουανοί προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με απευθείας φάουλ του Σουάρεζ, δύο λεπτά πριν τη λήξη.

Οι συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ζ. Άλμπα, Πικέ, Ράμος, Μπουσκέτς, Τσάβι (76’ Χ. Μαρτίνεθ), Σεσκ, Ινιέστα (64’ Καθόρλα), Πέδρο (81’ Μάτα), Σολδάδο

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Κάσερες, Λουγκάνο, Γκοντίν, Γκαργκάνο (62’ Λοδέιρο), Ντ. Πέρες (69’ Φορλάν), Κ. Ροντρίγκεζ, Γκαστόν Ραμίρες (46’Α. Γκονζάλες ), Σουάρες, Καβάνι



Δείτε τα γκολ της Ισπανίας σε αυτό το βίντεο:



πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: