Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Ψήνεται» για επιστρ-ΟΦΗ!!

Συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του Χουάν Χοσέ Μπεθάρες, ο οποίος είχε φορέσει στο δεύτερο μισό της σεζόν 2008-2009 τη φανέλα του ΟΦΗ, ξεκίνησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης.

«Ψήνεται» για επιστρ-ΟΦΗ
Με έναν παλιό τους γνώριμο μιλάνε το τελευταίο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον μέσο, Χουάν Χοσέ Μπεθάρες, ο οποίος το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-2009 είχε φορέσει τη φανέλα του συλλόγου του Ηρακλείου.

Ο 32χρονος παίκτης τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Νάστικ Ταραγόνα που βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (Segunda Division) του ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο Μπεθάρες αν και αγωνίστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα με τον ΟΦΗ αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο λίγοι, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί πως είχε δεθεί με τους φιλάθλους της ομάδας.

Πλέον ο Ισπανός αμυντικός χαφ είναι ελεύθερος, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, να έχει συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή που θέλει να επιστρέψει στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, το γεγονός πως η πρόταση που του έχει καταθέσει ο “ισχυρός” άνδρας της ΠΑΕ είναι χαμηλή, με αποτέλεσμα o παίκτης να έχει ενστάσεις. Παρόλα αυτά τις επόμενες μέρες αναμένονται να υπάρξουν είτε θετικές είτε αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μπεθάρες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: